FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Skip to content

PRIVATE SOLCELLEANLÆG

Sorte Solcellepaneler

“Monokrystallinske”

Solcellepaneler m. aluramme

“Monokrystallinsk “

Solceller m. batteri

“Hybrid Solcelleanlæg”

Intet er for stort eller for småt

Under vores 10 års virke indenfor solcellebranchen har vi været sparringspartner overfor både private kunder samt erhvervs virksomheder. Her vi har været behjælpelig i forbindelse med beregning – projektering samt montering/installering af solcelle anlæg i alle størrelser – lige fra 1 kW til 500 kW.

 

1
Tilbud og Projektering
2
Ansøgningsproces
3
Montering
4
Service

Få et uforpligtende tilbud

Ydelsen på solcellerne er vigtig

Når du som kunde er på udkig efter et solcelleanlæg, er det bestemt ikke lige meget hvilke paneler du vælger. De billigste solcellepaneler på markedet taber hurtig ydelse, der er ingen ydelsesforskel på paneler med aluramme. Derfor benytter vi kun solceller som har en ydelsesgaranti. Hos SolPlus går vi derfor op i at de paneler vi leverer giver en god ydelse i hele der levetid.

En professionel solcellepartner

 Når du køber et solcelleanlæg fra SolPlus, er det vores vision at vores kunder skal være trygge når de handler solceller hos SolPlus. Vi går meget op i at dit nye solcelleanlæg bliver dimensioneret rigtigt, og at du får den rigtige rådgivning omkring valg af solcelleanlæg.

Ønsker du at blive rådgivet i valg af solcelleanlæg eller ønsker du blot et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os her

Solcelleanlæg med batteri

Der er mange fordele i at koble batteri på dit solcelleanlæg. Men et batteri giver det dig strøm til de mørke dagtimer. Det kan lade sig gøre med den strøm som dit solcelleanlæg producerer som du ikke kan nå at gøre brug af, bliver med et batterisystem lagret på batteriet til at kunne blive brugt senere. Derfor kan du med et solcelleanlæg med batteri være tæt på selvforsynende i sommerhalvåret. 

Få et uforpligtende tilbud på et solcelleanlæg

Hos Solplus laver vi meget gerne et uforpligtende tilbud. Uanset størrelse på solcelleanlægget. Oftest ønsker vores rådgivere en kort samtale om dit el-forbrug og placering af solcellerne på dit tag. Det gør vi udelukkende for at vi så vidt mulig kan opfylde dine krav. På den måde kan vi være sikre på at vi dimensionerer dit solcelleanlæg korrekt, og derved kan vi give din den rigtige pris første gang.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på et solcelleanlæg til din bolig, kan du ringe på 70 70 72 32 eller kontakte os her

PRØV VORES SOLCELLEBEREGNER

Brug vores beregner til at beregne det anlæg der passer til din hustand.