FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Skip to content

Erhvervs- & offentlige
solcelleaNLÆG

Boligforeninger / efterskoler mv.

Boligforeninger & Ejendomsselskaber

For mange boligforeninger og ejendomsselskaber vil det give rigtig god mening at installere et solcelleanlæg, både økonomisk men også som erstatning for “sort” strøm, og dermed gøre opmærksom på den grønne profil.

SolPlus A/S varetager hele processen.

Den nuværende lovgivning med nettoafregning betyder, at man med et korrekt dimensioneret solcelleanlæg  kan opnå et egetforbrug på mellem 80-100 % af den producerede strøm fra anlægget, og da egen produceret strøm afregnes 1-1, dvs. produceret strøm fra solcelleanlægget erstatter dyrt indkøbte kWh inkl. afgifter. – vil der være en væsentlig besparelse fra dag 1.

SolPlus A/S udfører følgende:

– Analyse af strømforbruget, både fælles og individuelt pr. lejemål.

– Sammenlægning af el-målere også kaldet “kollektiv afregning”

– Montering og installering af solcelleanlægget. Ink. myndighedsbehandling mv.

Få en uforpligtende snak

Erhverv

Erhvervsejendomme er som oftest skabt til solcelleanlæg. Store flade tagflader og fornuftigt el-forbrug i dagtimerne, gør det ideelt at investere i solceller til netop jeres virksomhed.

Tilbagebetalings tiderne vil oftest ligge mellem 5-10 år afhængigt af den regnskabsmæssige el-pris. (Vi hjælper med udredning i samarbejde med jeres økonomiafdeling / revisor)

SolPlus A/S udføre følgende:

– Analyse af strømforbruget pr. time

– Statiskberegning af tagkonstruktion, samt gennemgang af el-installationer mv.

– Montering og installering af solcelleanlægget – herunder myndighedsbehandling.

Kontakt os endelig, så kan vi hurtigt lave en screening, om netop jeres virksomhed vil kunne have glæde af et solcelleanlæg.

“Det koster ikke noget at spørge”.

Få en uforpligtende snak

Energirammeanlæg til nybyggeri

Er du bygherre, hovedentreprenør eller har el-entreprisen på en opgave, hvor der bliver stillet krav om solcelleanlæg, så kontakt SolPlus A/S og vi finder i fællesskab en løsning der harmonerer med arkitekturen og/eller økonomien.

Vi løser alle opgaver, lige fra et integreret solcelleanlæg monteret “ned” i taget, til et jordmonteret solcelleanlæg monteret/placeret på et disponibelt jordareal.

Kontakt os endelig tidligt i byggeprocessen, så kan vi i fællesskab få indarbejdet solcelleanlægget, kabeltræk, klargøring af el-tavler mv.

“Det er oftest betydeligt billigere at være på forkant”

Få en uforpligtende snak

PRØV VORES SOLCELLEBEREGNER

Brug vores beregner til at beregne det anlæg der passer til din hustand.